Archerov glas

Mia Sheridan

Rasprodano
13,14 €
99 kn
2,65 €
20 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu

Archerov glas

2,52 

Nema na zalihi

Podijeli:

Archerov glas

Archerov glas priča je o ženi koju sjećanja vežu uz zastrašujuću noć iz prošlosti i muškarcu čija je ljubav ključ za njezinu slobodu. Priča je to o nijemom muškarcu koji živi s bolnom ranom i ženi koja mu pomaže da nađe svoj glas, o patnji, sudbini i preobražavajućoj snazi ljubavi. Ovaj je roman najveća uspješnica sve omiljenije američke spistaljice Mije Sheridan.

Kada mlada Bree Prescott stigne u Pelion, miran gradić uz jezero u saveznoj državi Maine, beznadno se ponada da je to mjesto na kojemu će naposljetku naći silno priželjkivani mir. Užasan događaj iz prošlosti proganja je danju i noću. Mali grad čini se savršenim mjestom za novi početak.

Prvoga dana boravka u tom gradu, iznenada se susreće s Archerom Haleom, osamljenikom koji čuva tajnu agonije vlastita života. Čovjekom kojega nitko gradu ne vidi ili ne želi vidjeti. Kad se dvije sudbine, koje se mogu nazvati i prokletstvom, sretnu, počet će nezaboravna ljubavna priča o dvoje ljudi koji sami moraju prekinuti okove zla te krenuti u novi i sretan život. Hoće li nagrada za to biti velika sreća ili ipak nešto drugo?

Mia Sheridan jedna je od najpopularnijih suvremenih američkih spisateljica ljubavnih romana. Piše iskrene ljubavne priče o ljudima kojima je suđeno da ostanu zajedno. Archerov glas prvi je njezin roman objavljen na hrvatskom jeziku.

Ostale romane Mie Sheridan potražite ovdje.

Besplatno čitaj Archerov glas!

Treći dio:

Četvrti dio:

X

RECENZIJA Sandra Knežević, Knjiga i ja

Predivna, uzbudljiva i tužna priča o muškarcu koji živi s bolnom ranom, i ženi koju sjećanja vežu za zastrašujuću noć iz prošlosti, priča o dvije ranjene duše čiji se putovi preklapaju, priča o ljubavi koja bi mogla oboje osloboditi okova okrutne prošlosti.više
  • Broj stranica: 374
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531421874
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 405 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

15,91   119,90 kn
17,24   129,90 kn

5,35   40,31 kn

6,50   48,97 kn
19,90   149,90 kn

6,50   48,97 kn
13,14   99 kn
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.