Glad za ljubičicama

Martine Bailey

Kategorija: Knjige / Književnost / Outlet / Romani /
Na zalihi
139,00 kn
50,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Glad za ljubičicama

Martine Bailey

Kategorija: Knjige / Književnost / Outlet / Romani /

GLAD ZA LJUBIČICAMA uzbudljiva je pripovijest o hrani, opsesiji i tajnama kojom se predstavlja nova vrsna autorica povijesnih romana.

Tako je s nama slugama. Nitko se odveć ne obazire na tebe, uglavnom si nevidljiv kao pokućstvo. A opet, načuješ razgovor ovdje, neki trač tamo. Pisaći stol ostane otvoren pa nehotice pročitaš neki papir. Ili pronađeš nešto, nešto što nisi trebao pronaći. 

Neukrotiva Biddy Leigh, pomoćna kuharica u sumornome Mawton Hallu, jedva čeka da se skrasi sa svojim dragim i otvori krčmu. Ali kada se njezin stari gospodar oženi mladom, tajanstvenom ledi Carinnom, Biddy će nehotice biti umiješana u svijet spletki, tajni i laži.

Prisiljena pratiti novu gospodaricu u Italiju, Biddy sa sobom nosi staru knjigu recepata Kuharičin dragulj u koju bilježi svoja opažanja. Kad se nađe upletena u smrtonosnu zavjeru, Biddy će shvatiti da tajne koje ona čuva mogu biti ključ njezina opstanka − ili propasti…

Strasnih ljubavnih zapleta kao u najboljem ljubavnom romanu, napete priče i brojnih preokreta kao u krimiću, roman Glad za ljubičicama pamtit ćete dugo kao i njegovu neobičnu junakinju koja će se morati snaći u opasnim i iznenađujućim okolnostima.

MARTINE BAILEY je dosad napisala dva romana od kojih je prvi, Glad za ljubičicama, postao prava senzacija. Prepun intriga i ljubavnih zapleta oduševio je brojne čitatelje autoričinim poznavanjem povijesnih činjenica i povijesti kulinarstva. Martine Bailey živi u Engleskoj i na Novom Zelandu sa suprugom i sinom.

X
  • Broj stranica: 428
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531419659
  • Strani naslov: An appetite for Violets
  • Uvez: Meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 455 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

KNJIGA TJEDNA!

Pogledaj ponudu

KNJIGA TJEDNA!

Savršen vrt

Priručnik SAVRŠEN VRT pokazat će vam da prekrasan vrt koji se lako održava ne mora biti nedostižan san.

99 kn

296 kn