Glad za ljubičicama

Martine Bailey

Kategorija: Knjige / Književnost / Romani /
Rasprodano
139,00 kn
50,00 kn
Pročitaj više Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Glad za ljubičicama

Martine Bailey

Kategorija: Knjige / Književnost / Romani /

GLAD ZA LJUBIČICAMA uzbudljiva je pripovijest o hrani, opsesiji i tajnama kojom se predstavlja nova vrsna autorica povijesnih romana.

Tako je s nama slugama. Nitko se odveć ne obazire na tebe, uglavnom si nevidljiv kao pokućstvo. A opet, načuješ razgovor ovdje, neki trač tamo. Pisaći stol ostane otvoren pa nehotice pročitaš neki papir. Ili pronađeš nešto, nešto što nisi trebao pronaći. 

Neukrotiva Biddy Leigh, pomoćna kuharica u sumornome Mawton Hallu, jedva čeka da se skrasi sa svojim dragim i otvori krčmu. Ali kada se njezin stari gospodar oženi mladom, tajanstvenom ledi Carinnom, Biddy će nehotice biti umiješana u svijet spletki, tajni i laži.

Prisiljena pratiti novu gospodaricu u Italiju, Biddy sa sobom nosi staru knjigu recepata Kuharičin dragulj u koju bilježi svoja opažanja. Kad se nađe upletena u smrtonosnu zavjeru, Biddy će shvatiti da tajne koje ona čuva mogu biti ključ njezina opstanka − ili propasti…

Strasnih ljubavnih zapleta kao u najboljem ljubavnom romanu, napete priče i brojnih preokreta kao u krimiću, roman Glad za ljubičicama pamtit ćete dugo kao i njegovu neobičnu junakinju koja će se morati snaći u opasnim i iznenađujućim okolnostima.

MARTINE BAILEY je dosad napisala dva romana od kojih je prvi, Glad za ljubičicama, postao prava senzacija. Prepun intriga i ljubavnih zapleta oduševio je brojne čitatelje autoričinim poznavanjem povijesnih činjenica i povijesti kulinarstva. Martine Bailey živi u Engleskoj i na Novom Zelandu sa suprugom i sinom.

X
  • Broj stranica: 428
  • Godina izdanja: 2016.
  • ISBN: 9789531419659
  • Strani naslov: An appetite for Violets
  • Uvez: Meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 455 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.