Adrian Mole: Godine cappuccina

Sue Townsend

Na zalihi
129,00 kn
30,00 kn
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu
Podijeli:

Adrian Mole: Godine cappuccina

Sue Townsend

Adrian Mole: Godine cappuccina je peti nastavak popularnih dnevničkih zapisa Adriana Molea, jedne od najduhovitijih književnih serija svih vremena.

Adrian Mole je tridesetogodišnjak, samac, samohrani otac i još uvijek neobjavljivani romanopisac. Njegovo kulinarsko umijeće u kuhinji vrhunskoga londonskog restorana istodobno je predmet poruge i pohvale, a dobit će i ponudu da postane autor televizijske emisije o kuhanju iznutrica. Vraća se u Midlands kako bi glasovao za zanosnu kandidatkinju laburističke stranke, dr. Pandoru Braithwaite, ljubav svog života. Frustriran je, razočaran i seksualno nezadovoljen. Ali pismo iz Adrianove prošlosti moglo bi promijeniti sve… Što se dalje događalo s ovim omiljenim književnim junakom, saznajte u zabavnom i duhovitom romanu Adrian Mole: Godine cappuccina.

“S knjigama o Adrianu Moleu, Sue Townsend je zaslužila neprikosnoveno pravo da bude proglašena najboljom britanskom spisateljicom humorističnih romana.” – Mail on Sunday

Sue Townsend je najomiljenija britanska spisateljica humorističnih romana. Punih trideset godina, od objavljivanja Tajnih dnevnika Adriana Molea (13 3/4 god.) 1982. godine, tjerala nas je da plačemo od smijeha i podbadala našu svijest o samima sebi. Uslijedilo je još sedam svezaka Adrianovih dnevnika, od kojih su svi do jednoga bili hvaljeni i priznati bestseleri. Usto je objavila i pet drugih slavnih romana i napisala brojne sjajno prihvaćene drame. Živjela je u Leicesteru, u kojem je rođena i odrasla.

Ostale romane Sue Townsend potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 342
  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531417471
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 14 x 20 cm
  • Težina: 415 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA
PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

129,90 kn 116,90 kn

PRETPRODAJA
PRETPRODAJA - besplatna poštarina