7 navika uspješnih tinejdžera

Sean Covey

Rasprodano
17,12 €
129 kn
Pročitaj više

7 navika uspješnih tinejdžera

16,30 

Nema na zalihi

Podijeli:

7 navika uspješnih tinejdžera

U knjizi 7 navika uspješnih tinejdžera Sean Covey vječna načela sedam navika primjenjuje na tinejdžere i njihova teška pitanja i životne odluke s kojima se suočavaju. Zabavnim stilom tako stvara vodič koji korak po korak pomaže tinejdžerima u poboljšavanju slike o samima sebi, izgradnji prijateljstava, opiranju pritisku okoline, ostvarivanju ciljeva, slaganju s roditeljima i još puno toga.

Knjiga je prepuna stripova, novih zamisli, iznimnih navoda i nevjerojatnih priča o stvarnim tinejdžerima iz čitavog svijeta. Zato će tinejdžere osvojiti kao nijedna druga knjiga. Kao nezaobilazni priručnik za tinejdžere, ali i za roditelje, bake i djedove te svaku odraslu osobu koja utječe na mlade, postat će najvažnijim izvorom savjeta o preživljavanju i uspješnom življenju u tinejdžerskoj dobi i nakon nje.

Neposredno nakon izdavanja, knjiga 7 navika uspješnih tinejdžera postala je svjetska uspješnica prodana u više od osam milijuna primjeraka i prevedena na više od 20 jezika. Temelji se na načelima iz knjige 7 navika uspješnih ljudi koju je napisao autorov otac Stephan E. Covey, a koju također možete naći u izdanju Mozaika knjiga.

Ostale knjige Seana Coveya potražite ovdje.

X
  • Broj stranica: 246
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531422024
  • Strani naslov: The 7 habits of highly effective teens
  • Uvez: Meki s klapnama
  • Dimenzije: 16 x 24 cm
  • Težina: 400 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.