Naslovnica knjige: 30 MINUTA NA DAN ZA ZDRAVO SRCE

Podijeli:

  • Broj stranica: 320
  • Godina izdanja: 2009
  • ISBN: 9789531404051
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 20 cm
  • Visina: 26 cm

30 MINUTA NA DAN ZA ZDRAVO SRCE

Knjige Zdrav život, sport

Zdravstveni priručnik 30 minuta na dan za zdravo srce donosi stotine mudrih savjeta kardiovaskularnih stručnjaka koji će vam pomoći da na jednostavan i prirodan način zaštitite svoje srce.

Sada možete smanjiti tjelesnu težinu, trigliceride i kolesterol brzim i lakim petominutnim vježbama, riješiti se povišenoga krvnog tlaka, uživati u ukusnim namirnicama koje su izvrsne za vaše zdravlje, pročistiti organizam, osloboditi se stresa i još mnogo, mnogo više. Ova knjiga 30 minuta na dan za zdravo srce nudi vam jedinstveni zdravstveni plan u obliku korisnih savjeta, vježbi te privlačnih recepata za očuvanje zdravlja vašega srca.

Jeste li znali da malim promjenama životnih navika većina ljudi može izbjeći toliko raširene bolesti srca? Dovoljno je da si posvetite samo 30 minuta na dan kako bi vaše srce snažno kucalo još mnogo godina, a vi uživali u zdravom i aktivnom životu s obitelji i prijateljima!

Rasprodano
276,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.