Naslovnica knjige: 24/7 ENGLISH

Podijeli:

  • Godina izdanja: 2015
  • ISBN: 9789531413244

24/7 ENGLISH

Rječnici i jezični tečajevi

24/7 ENGLISH

24/7 ENGLISH je najsuvremeniji interaktivni tečaj engleskog jezika namijenjen svima koji žele naučiti, osvježiti ili nadograditi svoje znanje engleskog. Materijali za učenje podijeljeni su u 3 razine: početnu, srednju i naprednu. Zahvaljujući interaktivnom tečaju 24/7 ENGLISH, s lakoćom ćete naučiti pisati, govoriti, pa čak i razmišljati na engleskom, te ćete se tako lakše i s više samopouzdanja moći sporazumjeti s osobama koje i same govore engleski, kao i s poslovnim partnerima i poznanicima.

Ovaj novi, vrhunski jezični tečaj dolazi na DVD-u i sve što Vam je potrebno jest obično kućno računalo na koje ćete ga instalirati. Dovoljno je da DVD ubacite u računalo i Vaš put prema znanju engleskog može početi. Novost u odnosu na slične tečajeve jest i u tome što više nemate mnoštvo CD-a od kojih se uvijek barem jedan zagubi. Sada je sve na jednome disku, sva tri stupnja!

Zašto učiti engleski kod kuće uz 24/7 ENGLISH:

·         jer učiti možete kada i gdje Vama to odgovara te tako uštedjeti novac koji biste potrošili na odlazak u školu stranih jezika

·         jer 50 sati tečaja u školi stranih jezika stoji više nego cijeli paket24/7 ENGLISH koji nudi više od 450 sati materijala

·         jer za cijenu jednog tečaja engleski može naučiti cijela obitelj, a tempo učenja svatko sebi prilagođava

·         jer lako možete pratiti svoj napredak u svakom trenutku

·         jer je lako, zabavno, jednostavno i jeftino

Zašto naručiti interaktivni tečaj engleskog jezika 24/7 ENGLISH upravo sad:

–        jer ga možete platiti u  10 mjesečnih beskamatnih rata po 139,90 kn

–        jer dobivate čak tri besplatna dara vrijedna 369 kn: slušalice s mikrofonom, Englesko-hrvatski rječnik, te priručnik Poslovni i protokolarni engleski.

Na zalihi
1399,00 kn
Dodaj u košaricu
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.