Bez rukavica

Bruno Šimleša

Na zalihi
13,14 €
Dodaj u košaricu Kupi e-Knjigu

Bez rukavica

12,51 

- +
Podijeli:

Bez rukavica

Knjiga Bez rukavica posvećena je svima koji život ne žele doživljavati kao generalnu probu i ne mire se s onim što ih ne zadovoljava, svima koji traže odgovore, a ne izgovore i žele svoj život posvetiti ljubavi!

Često nam je jasna teorija, ali imamo problema s praksom. Znamo što bismo trebali napraviti u životu, ali ne znamo kako. Upravo zato postoji knjiga Bez rukavica! U njoj Bruno Šimleša piše o tome što je za njega duhovnost, kako razviti trajno samopouzdanje te harmonične ljubavne, prijateljske i obiteljske odnose. Odgovara i na pitanja zašto se teško mijenjamo i najčešće učimo samo na bolnim iskustvima. Ujedno otkriva zašto zdrav i otvoren um, spreman na kritičko promišljanje, vrijedi jednako kao i zdravo i otvoreno srce. Posebnu čar ovoj knjizi daju provokativna pitanja čitatelja na koja je autor odgovarao, kako drugačije nego – bez rukavica.

Dio knjige su i autorove novinske kolumne kojima je pridodao i mnoge dosad neobjavljene tekstove. U njima hrabro i bez zadrške progovara o kontroverznim društvenim pitanjima – jesu li Bog i Crkva na istoj strani, koja je prava priroda homoseksualnosti, zašto ima toliko žutila u medijima te koja je naša odgovornost u stvaranju zdravijeg društva. Knjiga je originalno objavljena 2012. godine pod nazivom U rukavicama mi je ionako prevruće, a ovo je novo i dopunjeno izdanje!

O autoru:

Bruno Šimleša autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio mnoštvo knjiga, a Ljubavologija i Škola života jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji, Makedoniji i Albaniji. Ukupno je prodano više od 100.000 primjeraka njegovih knjiga. Diplomirao je sociologiju, dvije godine vodio je emisiju Svaki dan, dobar dan na Hrvatskoj televiziji i redovito surađuje s brojnim medijima u Hrvatskoj i regiji. Udruga Sve za nju dodijelila mu je nagradu VAM zbog pomaganja onkološkim pacijentima i senzibiliziranja javnosti za probleme svih koji se bore s rakom. Oženjen je i ponosni tata djevojčice.

Ostale naslove Brune Šimleše potražite ovdje.

X
  • Godina izdanja: 2017.
  • ISBN: 9789531422017
  • Strani naslov: Bez rukavica
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 1.6 x 2.4 cm
  • Težina: 375 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.