Naslovnica knjige: 15 MINUTA ZA ZDRAVLJE

Podijeli:

  • Broj stranica: 360
  • Godina izdanja: 2010
  • ISBN: 9789531404419
  • Uvez: tvrdi
  • Širina: 20 cm
  • Visina: 26 cm

15 MINUTA ZA ZDRAVLJE

Knjige Zdrav život, sport

Priručnik 15 minuta za zdravlje, napravljen u suradnji s iskusnim liječnicima, fizioterapeutima i nutricionistima, donosi cjelovit program za postizanje dobroga zdravlja i izgleda. Program je jednostavan, uspješan i ne iziskuje mnogo vremena, a pomaže vam uspostaviti ravnotežu između tijela i duha. Usredotočite se na tri glavna stupa zdravlja – kretanje, opuštanje i prehranu – te ćete za samo 15 minuta uloženih na dan ubrzo moći pratiti pozitivne promjene na sebi, kako fizičke tako i psihičke.

Ova nevjerojatno korisna knjiga pružit će vam čitav niz dragocjenih savjeta. Saznat ćete kako ostati u dobroj formi tijekom cijele godine, osnažiti srce i stabilizirati krvni tlak, održati zdravima želudac i crijeva, riješiti se stresa, ojačati imunosni sustav te još mnogo, mnogo toga. Uz 15 minuta za zdravlje napravite svoj osobni program uspjeha i budite zadovoljni sobom.

Rasprodano
189,00 kn
Pročitaj više

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Najbolja osveta od svih je sreća

Ostvarite svoje snove i postanite uspješniji!

50 kn

89 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.