100 pletenih i kukičanih cvjetova

Lesley Stanfield

Rasprodano
119,00 kn
30,00 kn
Pročitaj više
Podijeli:

100 pletenih i kukičanih cvjetova

Lesley Stanfield

U knjizi 100 PLETENIH I KUKIČANIH CVJETOVA naći ćete zbirku predivnog cvijeća za ukrašavanje odjeće, modnih dodataka, jastučića i pokrivača.

Sve postaje ljepše uz ovu zbirku pletenih i kukičanih cvjetova koja će oduševiti sve koji znaju osnove pletenja i kukičanja. Ovdje ćete naći izvrstan izbor od 100 cvjetova i prirodnih motiva koje možete načiniti kako biste ukrasili svoje kape, šalove, veste, torbe… Motivi nastaju jednostavnim oblikovanjem pletiva, a sigurni su i za djecu jer se za njihovu izradu ne koristi žica. Osim za ukrašavanje odjeće i modnih dodataka, možete ih iskoristiti i za izradu ukrasa za vaš dom.

Pred vama je zbirka jednostavnih cvjetova, ruža, dražesnih makova i složenih slojevitih pupoljaka uz koje ćete naći jednostavnu poveznicu s poglavljem o tehnikama potrebnima za njihovu izradu te jasnim uputama o uzorcima bodova i odabiru pređe. Naći ćete još i niz ideja koje će vas nadahnuti na raznovrsnu upotrebu ručno rađenih cvjetova, od njihove primjene na odjeći i modnim dodacima do ukrašavanja darova. Knjiga počinje osnovnim informacijama o pletenju i kukičanju, pređi, iglama i kukicama te glavnim podsjetnikom na gotovo sve što trebate znati za početak.

Cvjetna zbirka otkriva vam 100 prelijepih prirodnih motiva. Dovoljno je prolistati slikovni vodič, odabrati omiljeni motiv i doznati kako ga možete izraditi. Ostaje samo pitanje trebate li najprije izraditi cvijet pa mu zatim naći odgovarajuću primjenu ili obratno. Pređa je divan medij s kojim možete raditi. Zadovoljstvo koje pruža izrada malenih predmeta poput ovih nikako nije precijenjeno. Uživajte!   

X
  • Broj stranica: 128
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531414814
  • Uvez: meki
  • Dimenzije: 22.2 x 22.2 cm
  • Težina: 440 g
Podijeli:

Povezani proizvodi

Moglo bi vam se svidjeti

PRETPRODAJA

149,90 kn 134,90 kn

PRETPRODAJA

KNJIGA TJEDNA!

Pogledaj ponudu

KNJIGA TJEDNA!

Savršen vrt

Priručnik SAVRŠEN VRT pokazat će vam da prekrasan vrt koji se lako održava ne mora biti nedostižan san.

99 kn

296 kn