Naslovnica knjige: 100 pletenih i kukičanih cvjetova

Podijeli:

  • Broj stranica: 128
  • Godina izdanja: 2014
  • ISBN: 9789531414814
  • Uvez: meki
  • Širina: 22.2 cm
  • Visina: 22.2 cm

100 pletenih i kukičanih cvjetova

Lesley Stanfield

Hobi i uradi sam Knjige Outlet

U knjizi 100 PLETENIH I KUKIČANIH CVJETOVA naći ćete zbirku predivnog cvijeća za ukrašavanje odjeće, modnih dodataka, jastučića i pokrivača.

Sve postaje ljepše uz ovu zbirku pletenih i kukičanih cvjetova koja će oduševiti sve koji znaju osnove pletenja i kukičanja. Ovdje ćete naći izvrstan izbor od 100 cvjetova i prirodnih motiva koje možete načiniti kako biste ukrasili svoje kape, šalove, veste, torbe… Motivi nastaju jednostavnim oblikovanjem pletiva, a sigurni su i za djecu jer se za njihovu izradu ne koristi žica. Osim za ukrašavanje odjeće i modnih dodataka, možete ih iskoristiti i za izradu ukrasa za vaš dom.

Pred vama je zbirka jednostavnih cvjetova, ruža, dražesnih makova i složenih slojevitih pupoljaka uz koje ćete naći jednostavnu poveznicu s poglavljem o tehnikama potrebnima za njihovu izradu te jasnim uputama o uzorcima bodova i odabiru pređe. Naći ćete još i niz ideja koje će vas nadahnuti na raznovrsnu upotrebu ručno rađenih cvjetova, od njihove primjene na odjeći i modnim dodacima do ukrašavanja darova. Knjiga počinje osnovnim informacijama o pletenju i kukičanju, pređi, iglama i kukicama te glavnim podsjetnikom na gotovo sve što trebate znati za početak.

Cvjetna zbirka otkriva vam 100 prelijepih prirodnih motiva. Dovoljno je prolistati slikovni vodič, odabrati omiljeni motiv i doznati kako ga možete izraditi. Ostaje samo pitanje trebate li najprije izraditi cvijet pa mu zatim naći odgovarajuću primjenu ili obratno. Pređa je divan medij s kojim možete raditi. Zadovoljstvo koje pruža izrada malenih predmeta poput ovih nikako nije precijenjeno. Uživajte!   

Na zalihi
119,00 kn
40,00 kn
Dodaj u košaricu

Knjiga tjedna!

Pogledaj ponudu

Knjiga tjedna!

Zauvijek u tvom zagrljaju

Očaravajuća priča o strasti i izdajničkim intrigama na carskom dvoru!

50 kn

149 kn

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.