Nagradne igre

Svake godine organiziramo Veliku nagradnu igru te mnoštvo dodatnih izvlačenja nagrada manje vrijednosti. Nagradne igre priređujemo iz istog razloga zbog kojeg većina trgovina ima izloge: da bismo skrenuli pozornost na svoju ponudu. Nagradne igre naši su “izlozi s ponuđenim proizvodima”, a svrha je njihova priređivanja u njihovu oglašavanju. Vjerujemo da prilika za osvajanje nagrada pruža ljudima dodatan razlog da se odazovu na našu ponudu.

Velika nagradna igra

Velika nagradna igra najznačajnija je nagradna igra koju jednom godišnje priređuju Mozaik knjiga i Reader’s Digest. Primatelji naših ponuda mogu sudjelovati u izvlačenju čak 104 nagrada, uključujući najvrjedniju Veliku nagradu, dok je sudjelovanje u izvlačenju Nagrade za brzi odgovor rezervirano samo za naručitelje proizvoda.

Izvlačenje nagrada održava se u sjedištu Mozaika knjiga u nazočnosti tročlane komisije i javnoga bilježnika. Dobitnici se pismenim i telefonskim putem obavještavaju o osvojenim nagradama. Pravila Velike nagradne igre odobrilo je nadležno državno tijelo.

Više pojedinosti o aktualnoj 14. velikoj nagradnoj igri možete pronaći ovdje.

Mozaik preporučuje

Pogledaj sve
Uspješnica Uspješnica Uspješnica Uspješnica Uspješnica

Mozaik preporučuje

Pogledaj sve
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!