ZAŠTO OSTATI ŽIV

Matt Haig

99,00 kn

Na zalihi Dodaj u košaricu

Podijeli:

ZAŠTO OSTATI ŽIV

Mattu Haigu bile su dvadeset i četiri godine kad se njegov svijet urušio.

Ovo je istinita priča o tome kako je Matt prebrodio životnu krizu, pobijedio duševnu bolest koja ga je zamalo usmrtila i ponovno naučio živjeti.

Knjiga Zašto ostati živ, potresno, duhovito i radosno istraživanje načina da se bolje živi, bolje voli i da se osjeća življe, nije samo memoarsko djelo.

To je knjiga koja nam govori o tome kako najbolje iskoristiti svaki dan života i nikada ne odustati.

Duševna bolest dotakne svačiji život: ako sami ne bolujemo od nje, imamo prijatelja ili voljenu osobu koja boluje. Ova nas knjiga poučava slaviti male radosti i trenutke mira koje nam život donosi te podsjeća da  uvijek imamo razloga ostati živi.

Matt Haig napisao je razumljivo i životvorno memoarsko djelo o svojoj borbi s depresijom i o tome kako ga je pobjeda  nad tom bolešću poučila živjeti.

 

“Ovu knjigu napisao sam zato što najstariji klišeji ostaju najistinitiji. Vrijeme liječi rane. Iz najdubljeg dijela doline nikada ne vidimo osobito jasno. Na kraju tunela doista je svjetlost, čak i ako je nismo sposobni vidjeti… Riječi nas katkad doista mogu osloboditi.”

– MATT HAIG

“Matt je genijalan!”

– STEPHEN FRY

“Iako Matt piše o teškoj i osjetljivoj temi, ipak na kraju uspijevamo vidjeti svjetlo na kraju tunela.”

– MICHAEL PALIN

“Prekrasno napisano!”

– IAN RANKIN

MATT HAIG britanski je autor uspješnica Radleyjevi, The Humans, How to Stop Time i The Last Family in England. Napisao je i mnoge uspješne i nagrađene naslove za djecu: A Boy Called Christmas, The Girl Who Saved Christmas, Echo Boy, Shadow Forest i mnoge druge.

Njegove su knjige prevedene na 30 jezika. Odrastao je u Nottinghamshireu a sada živi u Brightonu. Više o autoru doznajte na www.matthaig.com.

  • Godina izdanja: 2018.
  • ISBN: 9789531422925
  • Strani naslov: Reasons to Stay Alive
  • Uvez: meki
  • Širina: 125
  • Visina: 188
  • Strane: 230