NOVOSTI

Daruj knjigu, daruj sreću! BOŽIĆ U MOZAIKU!
ČIZMICA PUNA KNJIGA! RAZVESELITE SVOJE NAJMLAĐE! Za blagdan Svetoga Nikole osigurali smo za Vas posebnu akciju: 2 + 1 gratis na sve knjige za djecu! Odaberite tri knjige iz naše ponude i najjeftinija će biti gratis! 🙂 Ponuda traje do 3.
Interliber 2017 Mozaik knjiga Interliber je pred vratima, a to znači samo jedno: hrpe novih knjiga raznolike tematike! Nakladnička kuća Mozaik knjiga pripremila se da i za ovaj Interliber osigura za svakoga po nešto. Osim noviteta, domaćih naslova, koji redovito dobivaju svoja nova izdanja, posjetiteljima osiguravamo dobru zabavu, posebno onim najmlađim.
Književnica Sanja Pilić je dobitnica Nagrade „Mali princ“ 2016. za knjigu “Pošalji mi poruku” Književni rad Sanje Pilić  još jednom je nagrađen, a ovaj put prestižnom nagradom na području cijele regije. Sanja Pilić dobitnica je Nagrade „Mali princ“ za najbolju dječju knjigu u regiji.
PROMOCIJE KNJIGE “BEZ RUKAVICA” BRUNE ŠIMLEŠE Dragi čitatelji, pozivamo Vas na promocije knjige Bez rukavica i gostovanje Brune Šimleše diljem Hrvatske! Pridružite se u dobroj energiji, korisnim savjetima i zdravoj diskusiji! Često nam je jasna teorija, ali imamo problema s praksom.
NAJAVA KNJIGA ZA LISTOPAD SLATKE JESENSKE BRIGE – ŠTO ČITATI? Jesen je požurila. Okupirala je cijeli teritorij Lijepe naše i vlada već tjednima. Možemo biti tužni jer nema više brčkanja u moru, no ima drugih radosti. Jedna od njih je čitanje u toplini vlastita doma uz čaj, kavu i da, pokoji keksić.
ROMAN MRAK ILI STRAH NAGRAĐEN NAGRADOM ARTEFAKT! S ponosom objavljujemo da je među ovogodišnjim dobitnicima nagrade Artefakt, koja se dodjeljuje za najbolja literarna dostignuća u hrvatskoj spekulativnoj fikciji, naša autorica Nives Madunić Barišić.
Rujanski sajam knjiga ZAGREBAČKI VELESAJAM OD 4. RUJNA DO 24. RUJNA 2017., PAVILJON 7 Rujanska berba počinje. Uberi popuste na knjige!  
Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika provela je 10. kolovoza 2017. u 12 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d. o. o. nagradno izvlačenje dobitnika PRESTIŽNE NAGRADE u vrijednosti od 10.000 kuna na American Express kartici. Ovo nagradno izvlačenje Mozaika knjiga i Reader’s Digesta provedeno je u skladu s objavljenim Pravilima Prestižne nagrade.
Stranica 1 of 251234...1020...Zadnja »
natrag na vrh
x

10% popusta na prvu kupnju - prijavom na newsletter