Novosti

NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO „Vladimir Nazor“ našem autoru PAVLU PAVLIČIĆU. Odbor „Nagrade Vladimir Nazor“ pod predsjedanjem akademika Zvonka Kusića na sjednici održanoj 24. svibnja 2016. godine donio je odluke o dobitnicima „Nagrade Vladimir Nazor“ za najbolja umjetnička ostvarenja u Republici Hrvatskoj za 2015.
Roman Mire Gavrana “Ljeto za pamćenje” u izdanju Mozaika knjiga, osvojio je cijenjenu Nagradu “Mato Lovrak” za najbolji dječji roman u 2015-oj godini u Hrvatskoj. Svečana dodjela održala se  20.svibnja u Velikom Grđevcu, rodnom mjestu Mate Lovraka. Budući da je Miro tih dana bio u Varšavi na Međunarodnom sajmu knjiga, nagradu je preuzela njegova supruga Mladena Gavran.
Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika provela je 4. travnja 2016. u 12 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d. o. o. nagradno izvlačenje dobitnika ZIMSKOG ZGODITKA u vrijednosti od 10.000 kuna na American Express kartici. Ovo nagradno izvlačenje Mozaika knjiga i Reader’s Digesta provedeno je u skladu s objavljenim Pravilima nagradne igre Zimski zgoditak.
Dragi ljubitelji knjiga i čitanja, Nadamo se da ćete doći i uživati na promociji nove knjige za mlade Sanje Polak SKIJAŠKI DNEVNIK PAULINE P. koja će se održati u petak 5.2. u 17 sati u u Društvu hrvatskih književnika, Trga bana Josipa Jelačića 7/I, Zagreb.
Sudjelovanje se doista isplati, a evo i pravog dokaza za to: 19. siječnja u sjedištu Mozaika knjiga u Zagrebu izvučeni su dobitnici 13. velike nagradne igre Mozaika knjiga i Reader’s Digesta. Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika, u nazočnosti javnoga bilježnika, izvukla je čak 106 dobitnika nagrada ukupne vrijednosti 501.200 kn na American Express karticama i u robnim nagradama.
Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika provela je 23. prosinca 2015. u 12 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d. o. o. nagradno izvlačenje dobitnika BOŽIĆNOG TRIJUMFA u vrijednosti od 10.000 kuna na American Express kartici. Ovo nagradno izvlačenje Mozaika knjiga i Reader’s Digesta provedeno je u skladu s objavljenim Pravilima nagradne igre Božićni trijumf.
Najveće hitove Mozaika knjiga možete čitati i u digitalnom obliku! Za sve koji vole čitanje i knjige sretna je vijest da je neke od naših najvećih uspješnica moguće kupiti i čitati i u digitalnom obliku, odnosno u obliku e-knjiga. Riječ je o digitalnim verzijama naših tiskanih izdanja koji se mogu čitati na svim elektroničkim uređajima koji takvu vrstu čitanja podržavaju – na osobnom računalu putem internetskog pretraživača, e-čitačima koji imaju instaliran Adobe, iPadu ili android tabletima, te iPhoneu ili android telefonima.
Dragi ljubitelji knjiga i čitanja, Nadamo se da ćete doći i uživati na promociji nove knjige za mlade Julijane Matanović REČENO-UČINJENO koja će se održati u petak 11.12. u 19 sati u u Napretkovom kulturnom centru, Bogovićeva ulica 1/I, Zagreb. O romanu će govoriti: autorica Julijana Matanović gošća prof.
Dragi ljubitelji knjiga i čitanja, Nadamo se da ćete doći i uživati na promociji nove knjige Mire Gavrana LJETO ZA PAMĆENJE koja će se održati u utorak 1.12. u 12 sati u DRUŠTVU HRVATSKIH KNJIŽEVNIKA,Trg bana Josipa Jelačića 7/I, Zagreb O romanu će govoriti: autor Miro Gavran gošća prof.
Stranica 1 of 211234...1020...Zadnja »
natrag na vrh