NOVOSTI

Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika provela je 21. listopada 2016. u 12 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d. o. o. nagradno izvlačenje dobitnika NAGRADE ZA POVJERENJE u vrijednosti od 10.000 kuna na American Express kartici. Ovo nagradno izvlačenje Mozaika knjiga i Reader’s Digesta provedeno je u skladu s objavljenim Pravilima Nagrade za povjerenje.
Poštovani, s ponosom Vas pozivamo na promociju prvog kola Izabranih djela Pavla Pavličića u utorak, 25. listopada 2016. u 19.00 sati u Muzeju za umjetnost i obrt (Trg maršala Tita 10).   PROGRAM „Brzinski  uvid u bibliografiju Pavla Pavličića“ (Josipa Kvasina, prof.)     O knjigama će govoriti: Pavao Pavličić (autor) Julijana Matanović (književna kritičarka) Zoran Maljković (glavni urednik Mozaik knjige)     Interpretativnim čitanjem tekstova promociju će uveličati dramska umjetnica Anja Šovagović-Despot.
Promocija knjige Dražen, život i ostavština košarkaškog Mozarta   Poštovani, s veseljem Vas pozivamo na predstavljanje knjige o legendi hrvatske košarke Draženu Petroviću: Dražen – Život i ostavština košarkaškog Mozarta Autor: Todd Spehr Petak, 21. listopada 2016. u 18 sati Muzej Dražena Petrovića Trg Dražen Petrović 3, Zagreb O knjizi će govoriti: Todd Spehr (autor knjige) Zoran Čutura (Draženov suigrač) Vid Jakša Opačić (urednik knjige)  Događaj će ugodnom glazbom popratiti gudački kvartet Zagrebačke filharmonije. 
Svečani kolokvij povodom 70. rođendana akademika Pavla Pavličića U srijedu, 21. rujna 2016. u 10:00 sati u Palači Matice hrvatske održat će se svečani kolokvij povodom 70. rođendana akademika Pavla Pavličića. O autorovim ostvarenjima govorit će niz istaknutih profesora i poznavatelja književnoga korpusa ovoga pisca. 
Poštovani, S veseljem vas pozivamo na promociju naslova za mlade autora Roberta Franka – HEJ, NE ŽELIM ODRASTI na lokaciji Kamp HNK Rijeka – Rujevica 10, 51 000 Rijeka u petak 30.9. u 17 sati O knjizi govore: Robert Frank (autor) Zoran Maljković (glavni urednik Mozaika knjiga) Julijana Matanović ( prof.
Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika provela je 8. kolovoza 2016. u 12 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d. o. o. nagradno izvlačenje dobitnika EKSTRA ZGODITKA u vrijednosti od 10.000 kuna na American Express kartici. Ovo nagradno izvlačenje Mozaika knjiga i Reader’s Digesta provedeno je u skladu s objavljenim Pravilima nagradne igre Ekstra zgoditak.
NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO „Vladimir Nazor“ našem autoru PAVLU PAVLIČIĆU. Odbor „Nagrade Vladimir Nazor“ pod predsjedanjem akademika Zvonka Kusića na sjednici održanoj 24. svibnja 2016. godine donio je odluke o dobitnicima „Nagrade Vladimir Nazor“ za najbolja umjetnička ostvarenja u Republici Hrvatskoj za 2015.
Roman Mire Gavrana “Ljeto za pamćenje” u izdanju Mozaika knjiga, osvojio je cijenjenu Nagradu “Mato Lovrak” za najbolji dječji roman u 2015-oj godini u Hrvatskoj. Svečana dodjela održala se  20.svibnja u Velikom Grđevcu, rodnom mjestu Mate Lovraka. Budući da je Miro tih dana bio u Varšavi na Međunarodnom sajmu knjiga, nagradu je preuzela njegova supruga Mladena Gavran.
Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika provela je 4. travnja 2016. u 12 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d. o. o. nagradno izvlačenje dobitnika ZIMSKOG ZGODITKA u vrijednosti od 10.000 kuna na American Express kartici. Ovo nagradno izvlačenje Mozaika knjiga i Reader’s Digesta provedeno je u skladu s objavljenim Pravilima nagradne igre Zimski zgoditak.
Stranica 1 of 221234...1020...Zadnja »
natrag na vrh