Novosti

Dragi ljubitelji knjiga i čitanja, Nadamo se da ćete doći i uživati na promociji nove knjige Mire Gavrana LJETO ZA PAMĆENJE koja će se održati u utorak 1.12. u 12 sati u DRUŠTVU HRVATSKIH KNJIŽEVNIKA,Trg bana Josipa Jelačića 7/I, Zagreb O romanu će govoriti: autor Miro Gavran gošća prof.
POZIVNICA NA INTERLIBER 2015 (10.-15.11.2015.) Dragi ljubitelji knjiga i pisanja, Pozivamo vas da nas posjetite na ovogodišnjem INTERLIBERU (38. tradicionalnom sajmu knjiga i učila), na štandovima Mozaika knjiga u paviljonima 5 i 6, gdje smo za vas pripremili brojne prigodne akcije i popuste, nove naslove i dosadašnje hitove, te razne druge pogodnosti i događanja.
Pavlu Pavličiću nagrada „Josip i Ivan Kozarac“ za najbolje prozno djelo godine S ponosom vam javljamo da je jedan od naših najboljih i najomiljenijih domaćih autora, Pavao Pavličić, dobio nagradu „Josip i Ivan Kozarac“ za najbolje prozno djelo u 2015. godini, za svoj najnoviji kriminalistički roman Tri petka u travnju.
Čast nam je objaviti da je godišnju nagradu DRUŠTVA HRVATSKIH KNJIŽEVNIH PREVODILACA „Josip Tabak” 2015. za najbolji prijevod djela namijenjenog djeci i mladima “Zla zubarica” Davida Walliamsa (Mozaik knjiga, 2015.) dobio OZREN DOLEŽAL. Ozren Doležal prevodi beletristriku iz anglofonih književnosti, a u njegovome opsežnome opusu ističu se djela Sue Townsend, zatim Transatlantik Columa McCanna, Biser Kine Anchee Min, Pročišćenje Andrewa Millera i Glasnik Marcusa Zusaka te Sveci Biblije sjena Iana Rankina.
PRETPLATI SE ODMAH NA DJEČJE ČASOPISE (PRVI IZBOR i MOJ PLANET) i OSVOJI BICIKL i još 100 drugih vrijednih nagrada. Nagradna igra traje od 24.8. do 20.11.2015. u svim APM knjižarama, školama putem povjerenica i na http://www.mozaik-knjiga.hr/nagradna-igra-djecji-casopisi . Prijaviti se može svatko tko na stranicama http://www.mozaik-knjiga.hr/super-moci ispuni prijavnicu za godišnju ili polugodišnju pretplatu ili pošalje izrezani kupon iz prvog broja jednog ili drugog časopisa na adresu MOZAIK KNJIGA d.o.o.
Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika provela je 31. srpnja 2015. u 11 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d. o. o. nagradno izvlačenje dobitnika EKSTRA ZGODITKA u vrijednosti od 10.000 kuna na American Express kartici. Ovo nagradno izvlačenje Mozaika knjiga i Reader’s Digesta provedeno je u skladu s objavljenim Pravilima nagradne igre Ekstra zgoditak.
Rijetkost u hrvatskom izdavaštvu – nova izdanja proslavljenog suvremenog hrvatskog pisca Mire Gavrana U današnje vrijeme, kada se objavljuje sve manje novih naslova i kad gotovo svaki drugi Hrvat u prošloj godini nije pročitao ili kupio nijednu knjigu, već je i objavljivanje knjige mnogim autorima velik uspjeh, a drugo izdanje često nedostižan san.
Nagrada „Grigor Vitez“ za 2014. ilustratorici Marseli Hajdinjak te pohvala Mozaiku knjiga i glavnom uredniku Zoranu Maljkoviću Savez društava Naša djeca Hrvatske organizirao je 47. dodjelu nagrade „Grigor Vitez” književnicima i likovnim umjetnicima za tekst i ilustracije u knjigama za djecu za književnu produkciju u 2014.
Poštovani,   Pozivamo Vas na predstavljenje knjige SIROVA HRANA Mihaele Devescovi u srijedu, 1. travnja u 18 sati u knjižari MEGASTORE na adresi Bogovićeva 7, Zagreb   Veselimo se Vašem dolasku! Mozaik knjiga
Stranica 1 of 201234...1020...Zadnja »
natrag na vrh