NOVOSTI

Svi kupci knjige Bremenita šutnja sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti 2-dnevno putovanje u Veneciju i otoke venecijanske lagune za 2 osobe. Nagradna igra traje od 1. travnja do 30. lipnja 2018. Pravilnik nagradne igre pročitajte ovdje.
PROMOCIJA ROMANA „BREMENITA ŠUTNJA“ NAGRAĐIVANOG KNJIŽEVNOG DVOJCA LARÍ MARÍ   Promocija je održana jučer u prostoru knjižare Hoću knjigu, Megastore u 18 sati. Riječ je o novom romanu u ciklusu „Proza koja liječi“ iz kojeg su se prethodno proslavili romani Armati, Bez ljubavi i mržnje i Zlatni mjesec.
Ljubav prema knjizi i čitanje doista se isplate, a evo i pravog dokaza za to: 16. veljače u sjedištu Mozaika knjiga u Zagrebu dodijeljene su vrijedne nagrade dobitnicima 15. velike nagradne igre. Sretnim je dobitnicima nagrade svečano uručila Martina Kartelo, predsjednica Velike nagradne igre i voditeljica Službe Reader’s Digest.
*Dobitnica knjige Istine i laži o ljubavi Brune Šimleše je Branka (Jasmina) Hadžikarić. Čestitamo! Ovdje u Mozaiku knjiga vjerujemo da ljubav pokreće svijet. Povodom Valentinova darujemo vam popust na ljubavne romane, a nekoga od vas nagradit ćemo i novom knjigom Brune Šimleše!
📢POZOR, POZOR!🚨🔥  Siječanj je možda najdosadniji mjesec u godini, no tu su rasprodaje sa svih strana da nas razvesele! Prava poslastica je tu za sve knjiške moljce – više od 250 naslova sniženih do čak 80%! Naručite na ZIMSKO SNIŽENJE! Noviji naslovi su također uvršteni u ovu ponudu, s nešto manjim postotkom sniženja, ali i prošlogodišnji naslovi poput Prašine koja pada sa snova, Knjige pretpostavke i nagađanja, Na rubu vode, Posljednje obljetnice… UŽIVAJTE U ČITANJU!
ČIZMICA PUNA KNJIGA! RAZVESELITE SVOJE NAJMLAĐE! Za blagdan Svetoga Nikole osigurali smo za Vas posebnu akciju: 2 + 1 gratis na sve knjige za djecu! Odaberite tri knjige iz naše ponude i najjeftinija će biti gratis! 🙂 Ponuda traje do 3.
Interliber 2017 Mozaik knjiga Interliber je pred vratima, a to znači samo jedno: hrpe novih knjiga raznolike tematike! Nakladnička kuća Mozaik knjiga pripremila se da i za ovaj Interliber osigura za svakoga po nešto. Osim noviteta, domaćih naslova, koji redovito dobivaju svoja nova izdanja, posjetiteljima osiguravamo dobru zabavu, posebno onim najmlađim.
Književnica Sanja Pilić je dobitnica Nagrade „Mali princ“ 2016. za knjigu “Pošalji mi poruku” Književni rad Sanje Pilić  još jednom je nagrađen, a ovaj put prestižnom nagradom na području cijele regije. Sanja Pilić dobitnica je Nagrade „Mali princ“ za najbolju dječju knjigu u regiji.
PROMOCIJE KNJIGE “BEZ RUKAVICA” BRUNE ŠIMLEŠE Dragi čitatelji, pozivamo Vas na promocije knjige Bez rukavica i gostovanje Brune Šimleše diljem Hrvatske! Pridružite se u dobroj energiji, korisnim savjetima i zdravoj diskusiji! Često nam je jasna teorija, ali imamo problema s praksom.
Stranica 1 of 261234...1020...Zadnja »
natrag na vrh
x

10% popusta na prvu kupnju - prijavom na newsletter