Novosti

Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika provela je 8. kolovoza 2016. u 12 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d. o. o. nagradno izvlačenje dobitnika EKSTRA ZGODITKA u vrijednosti od 10.000 kuna na American Express kartici. Ovo nagradno izvlačenje Mozaika knjiga i Reader’s Digesta provedeno je u skladu s objavljenim Pravilima nagradne igre Ekstra zgoditak.
NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO „Vladimir Nazor“ našem autoru PAVLU PAVLIČIĆU. Odbor „Nagrade Vladimir Nazor“ pod predsjedanjem akademika Zvonka Kusića na sjednici održanoj 24. svibnja 2016. godine donio je odluke o dobitnicima „Nagrade Vladimir Nazor“ za najbolja umjetnička ostvarenja u Republici Hrvatskoj za 2015.
Roman Mire Gavrana “Ljeto za pamćenje” u izdanju Mozaika knjiga, osvojio je cijenjenu Nagradu “Mato Lovrak” za najbolji dječji roman u 2015-oj godini u Hrvatskoj. Svečana dodjela održala se  20.svibnja u Velikom Grđevcu, rodnom mjestu Mate Lovraka. Budući da je Miro tih dana bio u Varšavi na Međunarodnom sajmu knjiga, nagradu je preuzela njegova supruga Mladena Gavran.
Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika provela je 4. travnja 2016. u 12 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d. o. o. nagradno izvlačenje dobitnika ZIMSKOG ZGODITKA u vrijednosti od 10.000 kuna na American Express kartici. Ovo nagradno izvlačenje Mozaika knjiga i Reader’s Digesta provedeno je u skladu s objavljenim Pravilima nagradne igre Zimski zgoditak.
Dragi ljubitelji knjiga i čitanja, Nadamo se da ćete doći i uživati na promociji nove knjige za mlade Sanje Polak SKIJAŠKI DNEVNIK PAULINE P. koja će se održati u petak 5.2. u 17 sati u u Društvu hrvatskih književnika, Trga bana Josipa Jelačića 7/I, Zagreb.
Sudjelovanje se doista isplati, a evo i pravog dokaza za to: 19. siječnja u sjedištu Mozaika knjiga u Zagrebu izvučeni su dobitnici 13. velike nagradne igre Mozaika knjiga i Reader’s Digesta. Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika, u nazočnosti javnoga bilježnika, izvukla je čak 106 dobitnika nagrada ukupne vrijednosti 501.200 kn na American Express karticama i u robnim nagradama.
Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika provela je 23. prosinca 2015. u 12 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d. o. o. nagradno izvlačenje dobitnika BOŽIĆNOG TRIJUMFA u vrijednosti od 10.000 kuna na American Express kartici. Ovo nagradno izvlačenje Mozaika knjiga i Reader’s Digesta provedeno je u skladu s objavljenim Pravilima nagradne igre Božićni trijumf.
Najveće hitove Mozaika knjiga možete čitati i u digitalnom obliku! Za sve koji vole čitanje i knjige sretna je vijest da je neke od naših najvećih uspješnica moguće kupiti i čitati i u digitalnom obliku, odnosno u obliku e-knjiga. Riječ je o digitalnim verzijama naših tiskanih izdanja koji se mogu čitati na svim elektroničkim uređajima koji takvu vrstu čitanja podržavaju – na osobnom računalu putem internetskog pretraživača, e-čitačima koji imaju instaliran Adobe, iPadu ili android tabletima, te iPhoneu ili android telefonima.
Dragi ljubitelji knjiga i čitanja, Nadamo se da ćete doći i uživati na promociji nove knjige za mlade Julijane Matanović REČENO-UČINJENO koja će se održati u petak 11.12. u 19 sati u u Napretkovom kulturnom centru, Bogovićeva ulica 1/I, Zagreb. O romanu će govoriti: autorica Julijana Matanović gošća prof.
Stranica 1 of 211234...1020...Zadnja »
natrag na vrh