NOVOSTI

Pozivamo vas na promociju knjiga Sve što sam naučila i Sabrane pjesme naše poznate autorice Sanje Pilić. Pridružite nam se u srijedu, 13. lipnja u 19 sati u BULLDOG clubu, Bogovićeva 6 u Zagrebu. Samo na dan promocije darujemo vam 20 posto popusta na sve naslove Sanje Pilić u našem webshopu.
Mozaik knjiga i ove godine tijekom lipnja organizira ljetni sajam knjiga pod nazivom Ljeto dobrih knjiga na kojemu će biti ponuđeno više od 2 500 vrhunskih naslova vodećih hrvatskih izdavača uz popuste od 10 do 70 posto. Odlična ponuda naslova u izdanju Mozaika knjiga po sajamskim cijenama dostupna je i na www.mozaik-knjiga.hr.
Svi kupci knjige Bremenita šutnja sudjeluju u nagradnoj igri u kojoj mogu osvojiti 2-dnevno putovanje u Veneciju i otoke venecijanske lagune za 2 osobe. Nagradna igra traje od 1. travnja do 30. lipnja 2018. Pravilnik nagradne igre pročitajte ovdje.
PROMOCIJA ROMANA „BREMENITA ŠUTNJA“ NAGRAĐIVANOG KNJIŽEVNOG DVOJCA LARÍ MARÍ   Promocija je održana jučer u prostoru knjižare Hoću knjigu, Megastore u 18 sati. Riječ je o novom romanu u ciklusu „Proza koja liječi“ iz kojeg su se prethodno proslavili romani Armati, Bez ljubavi i mržnje i Zlatni mjesec.
Ljubav prema knjizi i čitanje doista se isplate, a evo i pravog dokaza za to: 16. veljače u sjedištu Mozaika knjiga u Zagrebu dodijeljene su vrijedne nagrade dobitnicima 15. velike nagradne igre. Sretnim je dobitnicima nagrade svečano uručila Martina Kartelo, predsjednica Velike nagradne igre i voditeljica Službe Reader’s Digest.
*Dobitnica knjige Istine i laži o ljubavi Brune Šimleše je Branka (Jasmina) Hadžikarić. Čestitamo! Ovdje u Mozaiku knjiga vjerujemo da ljubav pokreće svijet. Povodom Valentinova darujemo vam popust na ljubavne romane, a nekoga od vas nagradit ćemo i novom knjigom Brune Šimleše!
📢POZOR, POZOR!🚨🔥  Siječanj je možda najdosadniji mjesec u godini, no tu su rasprodaje sa svih strana da nas razvesele! Prava poslastica je tu za sve knjiške moljce – više od 250 naslova sniženih do čak 80%! Naručite na ZIMSKO SNIŽENJE! Noviji naslovi su također uvršteni u ovu ponudu, s nešto manjim postotkom sniženja, ali i prošlogodišnji naslovi poput Prašine koja pada sa snova, Knjige pretpostavke i nagađanja, Na rubu vode, Posljednje obljetnice… UŽIVAJTE U ČITANJU!
ČIZMICA PUNA KNJIGA! RAZVESELITE SVOJE NAJMLAĐE! Za blagdan Svetoga Nikole osigurali smo za Vas posebnu akciju: 2 + 1 gratis na sve knjige za djecu! Odaberite tri knjige iz naše ponude i najjeftinija će biti gratis! 🙂 Ponuda traje do 3.
Interliber 2017 Mozaik knjiga Interliber je pred vratima, a to znači samo jedno: hrpe novih knjiga raznolike tematike! Nakladnička kuća Mozaik knjiga pripremila se da i za ovaj Interliber osigura za svakoga po nešto. Osim noviteta, domaćih naslova, koji redovito dobivaju svoja nova izdanja, posjetiteljima osiguravamo dobru zabavu, posebno onim najmlađim.
Stranica 1 of 261234...1020...Zadnja »
natrag na vrh
x

10% popusta na prvu kupnju - prijavom na newsletter