NOVOSTI

Promocija za pamćenje! Na promociji u Bulldog clubu predstavljena su dva romana za mlade autorica Vjekoslave Huljić i Julijane Matanović. U novom romanu „Moji misle da ja lažem“ Huljić otvoreno govori o problemima djece rastavljenih roditelja, otvarajući pritom i brojne osjetljive teme današnjice, odnosa u obitelji, problema krhkog samopouzdanja kod djece, naročito kod djevojčica.
MOZAIK KNJIGA NA MEDITERANSKOM FESTIVALU KNJIGE 2017. U SPLITU! (3. svibnja – 7. svibnja)             U srijedu, 3. svibnja 2017. započinje 1. Mediteranski festival knjige po uzoru na Interliber, a koji će se organizirati upravo u srcu Dalmacije – gradu Splitu.
PROMOCIJA ROMANA „ARMATI“ NAGRAĐIVANOG KNJIŽEVNOG DVOJCA LARÍ MARÍ Promocija novog romana Armati održana je prošli četvrtak u prostoru knjižare Megastore u 18 sati. Riječ je o novom romanu u ciklusu „Proza koja liječi“ iz kojeg su se prethodno proslavili romani „Bez ljubavi i mržnje“ i „Zlatni mjesec“.
Da je pisac Mato Lovrak svevremenski autor potvrđuje i činjenica da roman “Anka Brazilijanka” i danas ima svoju publiku i čitatelje, a pogotovo nakon ekranizacije ovog romana koje je očaralo specijalnim efektima i mladom glumačkom postavom. Stoga smo organizirali promociju ovog romana u filmskom okruženju.
Savez društava Naša djeca Hrvatske organizira 49. dodjelu Nagrade “Grigor Vitez” književnicima/ama i likovnim umjetnicima/ama za tekst i ilustracije u knjigama za djecu i mladež za književnu produkciju u 2016. godini. Nakladnička kuća Mozaik knjiga s ponosom ističe uspjehe svojih autora i ilustratora.
    Predavanje u Splitu Svijet knjige organizirao je tri gostovanja Brune Šimleše u Klupskim centrima Svijeta knjige. Bruno je stoga posjetio Split, Zagreb i Rijeku u zadnjih mjesec dana i potvrdio status najpoznatijeg hrvatskog autora na području popularne psihologije. Predavanja Svojim prepoznatljivim nastupom i prijateljskim pristupom prema posjetiteljima osvojio je i mnoge koji su na predavanje došli iz puke znatiželje, ne poznavajući dosada rad ovog autora.
  Ljubavologija Bruno Šimleša –  autor popularnih knjiga Umjetnost života, Škola života i Ljubavologija, na gostovanjima 9. veljače u Splitu  i na Valentinovo u Zagrebu otkrit će kako muškarci i žene najviše griješe kada se radi o ljubavnim odnosima. Oba predavanja počinju u 18 sati.
KNJIGA TEMELJENA NA DUGOGODIŠNJEM ZNANSTVENOM ISTRAŽIVANJU U INSTITUTU ZA ISTRAŽIVANJE SREĆE U KOPENHAGENU Predstavljen HYGGE – DANSKI RECEPT ZA SRETAN ŽIVOT autora MEIKA WIKINGA! U ugodnom hygge ambijentu lokala Velvet jučer je u 18 sati predstavljena knjiga Hygge – danski recept za sretan život danskog autora Meika Wikinga.
Nagradni natječaj Mozaik knjiga i Salon Manuela Šapro nagrađuju hygganje!   Ponekad su nam potrebne samo sitnice kako bismo pronašli razloge za zadovoljstvo i sreću. Mnoge nam nesvakidašnje sitnice mogu izmamiti osmijeh na lice i učiniti dan posebnim. Već mnogi u Hrvatskoj danima bruje o posebnom receptu za sreću – hygge osjećaju.
Stranica 1 of 241234...1020...Zadnja »
natrag na vrh