NOVOSTI

Svečani kolokvij povodom 70. rođendana akademika Pavla Pavličića U srijedu, 21. rujna 2016. u 10:00 sati u Palači Matice hrvatske održat će se svečani kolokvij povodom 70. rođendana akademika Pavla Pavličića. O autorovim ostvarenjima govorit će niz istaknutih profesora i poznavatelja književnoga korpusa ovoga pisca. 
Poštovani, S veseljem vas pozivamo na promociju naslova za mlade autora Roberta Franka – HEJ, NE ŽELIM ODRASTI na lokaciji Kamp HNK Rijeka – Rujevica 10, 51 000 Rijeka u petak 30.9. u 17 sati O knjizi govore: Robert Frank (autor) Zoran Maljković (glavni urednik Mozaika knjiga) Julijana Matanović ( prof.
Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika provela je 8. kolovoza 2016. u 12 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d. o. o. nagradno izvlačenje dobitnika EKSTRA ZGODITKA u vrijednosti od 10.000 kuna na American Express kartici. Ovo nagradno izvlačenje Mozaika knjiga i Reader’s Digesta provedeno je u skladu s objavljenim Pravilima nagradne igre Ekstra zgoditak.
NAGRADA ZA ŽIVOTNO DJELO „Vladimir Nazor“ našem autoru PAVLU PAVLIČIĆU. Odbor „Nagrade Vladimir Nazor“ pod predsjedanjem akademika Zvonka Kusića na sjednici održanoj 24. svibnja 2016. godine donio je odluke o dobitnicima „Nagrade Vladimir Nazor“ za najbolja umjetnička ostvarenja u Republici Hrvatskoj za 2015.
Roman Mire Gavrana “Ljeto za pamćenje” u izdanju Mozaika knjiga, osvojio je cijenjenu Nagradu “Mato Lovrak” za najbolji dječji roman u 2015-oj godini u Hrvatskoj. Svečana dodjela održala se  20.svibnja u Velikom Grđevcu, rodnom mjestu Mate Lovraka. Budući da je Miro tih dana bio u Varšavi na Međunarodnom sajmu knjiga, nagradu je preuzela njegova supruga Mladena Gavran.
Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika provela je 4. travnja 2016. u 12 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d. o. o. nagradno izvlačenje dobitnika ZIMSKOG ZGODITKA u vrijednosti od 10.000 kuna na American Express kartici. Ovo nagradno izvlačenje Mozaika knjiga i Reader’s Digesta provedeno je u skladu s objavljenim Pravilima nagradne igre Zimski zgoditak.
Dragi ljubitelji knjiga i čitanja, Nadamo se da ćete doći i uživati na promociji nove knjige za mlade Sanje Polak SKIJAŠKI DNEVNIK PAULINE P. koja će se održati u petak 5.2. u 17 sati u u Društvu hrvatskih književnika, Trga bana Josipa Jelačića 7/I, Zagreb.
Sudjelovanje se doista isplati, a evo i pravog dokaza za to: 19. siječnja u sjedištu Mozaika knjiga u Zagrebu izvučeni su dobitnici 13. velike nagradne igre Mozaika knjiga i Reader’s Digesta. Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika, u nazočnosti javnoga bilježnika, izvukla je čak 106 dobitnika nagrada ukupne vrijednosti 501.200 kn na American Express karticama i u robnim nagradama.
Tročlana Komisija za izvlačenje dobitnika provela je 23. prosinca 2015. u 12 sati u sjedištu izdavačke kuće Mozaik knjiga d. o. o. nagradno izvlačenje dobitnika BOŽIĆNOG TRIJUMFA u vrijednosti od 10.000 kuna na American Express kartici. Ovo nagradno izvlačenje Mozaika knjiga i Reader’s Digesta provedeno je u skladu s objavljenim Pravilima nagradne igre Božićni trijumf.
Stranica 1 of 211234...1020...Zadnja »
natrag na vrh