ZLATNA KNJIGA SLASTICA

Ukusan desert šećer je na kraju svakog obroka, a zahvaljujući našoj ZLATNOJ KNJIZI SLASTICA iz vaše će se kuhinje širiti opojan miris zamamnih poslastica koje će obožavati kako vaši mali sladokusci, tako i odrasli ljubitelji slatkoga. Omotana u ovitak zlatne boje, kao što i dolikuje izdanju ovakvoga kalibra, ova opsežna knjiga na više od 600 stranica nudi čak 250 recepata koji će vam omogućiti da s lakoćom uđete u vrhunski slastičarski svijet.

Za našim grešno dobrim kremama i šarlotama, puslicama i roladama, savijačama i palačinkama pomamit će se svi članovi vaše obitelji, dok će se za prvorazredne torte i pite, vafle i brioše tražiti i porcija više kad ih budete posluživali prijateljima. Uz to, ukusni su recepti popraćeni predivnim fotografijama u boji i objašnjeni korak po korak kako bi vam svaki kolač uspio od prve.

Mousse s čokoladom i narančinim likerom, tiramisu s bobicama, beze torta s likerom od kave, baklava s bademima i cimetom… samo su djelić ove bogate riznice slastica koje plijene poglede i draškaju nepce. Isprobajte ih i vi! Bilo da tražite idealan dar za voljenu osobu ili vam je, pak, potrebna inspiracija za pripremu slatkih delicija, ova vrhunska knjiga bit će vam zlata vrijedna!