ŽIVOT DUŠE

Gary Zukav

ŽIVOT DUŠE – Nadahnjujuća vizija duhovne sudbine čovječanstva

Prošireno izdanje povodom 25. obljetnice objavljivanja s predgovorom Oprah Winfrey i Maye Angelou te Vodičem za učenje

Ova će vam knjiga promijeniti način na koji sami doživljavate sebe. Promijenit će način na koji gledate svijet.
Prouzročit će veliku promjenu u načinu na koji održavate odnose s ljudima, i one profesionalne i one osobne.

U knjizi Život duše Gary Zukav vodi nas na istraživačko putovanje u svjetove koji se nalaze preko granica pet osjetila.
Otvara nam oči za postojanje nematerijalne stvarnosti i vodi nas preko granica “vanjskog”svijeta, duboko na teritorij duše.
Kao izvrsna analiza složenih ljudskih iskustava, ova poticajna knjiga nudi nam jedinstvenu prigodu da shvatimo sebe na najdubljoj razini te nam ulijeva nadu da možemo postati gospodari vlastite duhovne evolucije i promijeniti svoj život nabolje.
Sve odluke koje donesemo pod utjecajem straha, (npr. ljutnja, ljubomora, osveta) upućuju na to da smo se odlučili za nesvjestan razvoj s bolnim i razornim posljedicama kakve strah uzrokuje. Svaka odluka koju donesemo pod utjecajem ljubavi (npr. zahvalnost, strpljenje, uvažavanje) zapravo je pokazatelj da smo se odlučili za svjestan razvoj sa zdravim i konstruktivnim posljedicama kakve uzrokuje ljubav.

Zašto se ne biste odlučili za svjestan put – put radosti? Zašto ne biste svjesno putovali prema sjedištu duše, mjestu na kojem pomoću namjere možete energiju pretvarati u materiju? Zašto ne biste svoj svijet ispunili ljubavlju i u njemu živjeli?
Svi putovi vode kući.

“Svaki put kada netko pročita knjigu i oduševi se njome kao i ja prije dvadeset pet godina, preplavi me osjećaj zadovoljstva. Ako ste spremni vidjeti svijet na novi način, ako ste spremni otvoriti se i promijeniti vlastiti život, ako ste spremni za uzbudljivo buđenje, mislim da ćete i vi osjetiti oduševljenje.” – Oprah Winfrey

POTRAŽITE U SVIM BOLJIM KNJIŽARAMA!

CIJENA: 129,00 kn

Ovaj naslov možete naručiti i na mail info@mozaik-knjiga.hr ili na broj telefona 0800 10 11 (pozive primamo u radno vrijeme 8-16 h).

PROČITAJTE PRVA DVA POGLAVLJA: