Knjige za djecu koja NE vole čitati!

Predstavljamo dva velika dječja autora koji su u trenu zavladali svijetom dječje književnosti. Trenutno su jedni od najčitanijih pisaca dječje književnosti ne samo u Velikoj Britaniji, već u cijelom svijetu. Njihove su knjige prevedene na brojne jezike, a djeca su očarale pustolovine njihovih fikcijskih junaka. Walliamsove su romane kritičari ovjenčali nenadmašenim lovorikama, a nebrojeni ga recenzenti uspoređuju s njegovim najvećim uzorom, Roaldom Dahlom.

Mjesec je dječje knjige. Evo vam prijedloga za djecu koja ne vole čitati. Garantiramo da će se to jako brzo promijeniti! 🙂

NAJGORA DJECA NA SVIJETU– DAVID WALLIAMS

Ponovo će djecu razveseliti novi uradak ovog najomiljenijeg svjetskog autora za djecu. Stiže deset užasnih likova i deset nestašnih priča, svakidašnjih i neobičnih, u prekrasnoj ilustriranoj verziji!

Pet zločestih dječaka i pet groznih djevojaka pokazat će kamo to loše ponašanje odvodi. Ovu nadasve neobičnu zbirku zlih, smiješnih, ukusno nestašnih priča ilustrirao je umjetnički genij Tony Ross. David i Tony također su surađivali na šest Davidovih nevjerojatno uspješnih dječjih romana − Mali milijarder, Banditska bakica, Bljakburger, Zla zubarica, Tetka probisvjetka i Djedov veliki bijeg.

Otkrijte priče o djeci koja imaju loše navike u svakodnevnom životu, a autor ih dovodi do apsurda i na taj način djecu usmjerava prema dobrom ponašanju.

ZMIJA U MOJOJ ŠKOLI – DAVID WALLIAMS

Iz pera istog pisca stiže još jedna urnebesna i razdragano zločesta slikovnica neobična naziva Zmija u mojoj školi.

Miranda je divna i  vrlo neobična djevojčica. Ima poprilično neobična ljubimca – zmiju Penelope. Na dan prezentacije kućnih ljubimaca u školi, Miranda će povesti i svog ljubimca. Ravnateljica škole, gospođica Bloat, smatra da zmijama nije dopušteno biti u školi. Penelope, s druge strane, ima svakakve ideje, a upravo će one dan pretvoriti u kaos.

Knjige Davida Walliamsa sadržavaju najvažnije elemente za dječji užitak u čitanju: smiješne su, inteligentne su i djeca ih vole. Tony Ross dosada je vjerno pratio ovog majstora dječje priče svojim ilustracijama, pa tako ni ova priča nije iznimka.

AGENCIJA ZA RODITELJE – DAVID BADDIEL

„HOĆU BOLJE RODITELJE!“, rekao je Barry treći put za redom.

A zatim se, nenadano, cijela soba počela tresti…

I uskoro se Barry nađe na mjestu koje se zove Agencija za roditelje.Tako je, postoji svijet u kojem roditelji ne dobivaju djecu tek tako. Bilo bi to suviše nasumično za nešto toliko golemo i važno. Umjesto toga, djeci je dopušteno birati roditelje.

Za Barryja Bennetta taj svijet predstavlja ostvarenje snova. No ipak, nije sve jednostavno kao što se isprva čini…

Briljantno duhovit roman koji se ne ispušta iz ruku. Agencija za roditelje epska je pustolovina o ostvarenju želja namijenjena svakom djetetu – i djetetu u svakome.

x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.
x

Prijavite se na newsletter i ostvarite 10% popusta na prvu kupnju!

Pročitao/la sam i prihvaćam Opće uvjete poslovanja i Pravila privatnosti

Svojom prijavom dopuštam Mozaiku knjiga d.o.o. da obrađuju moje osobne podatke u svrhu obavještavanja o njihovim ponudama, do mog povlačenja suglasnosti.